Even snel een berichtje!
Door: Roos
Blijf op de hoogte en volg Roos
20 Mei 2007 | Zweden, Jokkmokk
Hallo allemaal!
Ik ben inmiddels aangekomen in Jokkmokk, maar het Hostel is hier nogal krottig en ik kan nu even een kwartiertje op het internet. Maandag gaat de bibliotheek open en dan kan ik gratis gebruik maken van het internet, dan zal ik ook een langer bericht plaatsen over wat er allemaal is gebeurd.
In ieder geval gaat het allemaal prima, ik ga nu snel eten, en morgen plaats ik een uitgebreider bericht!
Groetjes en veel liefs van Roos
Groetjes en veel liefs van Roos
20 Mei 2007 - 15:32
Freek:
Neey nigge van me.
Ben blij dat ik je nog heb kunne uitzwaaien. en goed te horen dat je veilig bent aangekomen.
Ik kijk uit anar je voglende bericht. geniet ervan.
Knuff je neefie -
20 Mei 2007 - 18:36
Klas:
Dan denk ik an Jokkmokk,want daar is't nog licht. -
21 Mei 2007 - 07:11
Veerle:
heey roos, gelukkig ben je goed aangekomen , ik ben nu op mijn werk na een lang weekend.
Onze jumping is goed verlopen, jammer dat je al weg was
groetjes
veerle -
21 Mei 2007 - 20:00
Colinda:
He Roos
ben blij dat je goed bent aangekomen heb er vaak aan je gedacht. Geniet ervan
xxx-jes coco -
31 Mei 2007 - 19:07
Janneke:
Hoi Roos!
Leuk om je website te bekijken.
Heel veel succes daarboven!
Groetjes.